Verkrijging boek 'Cultureel Erfgoed op it Fryske Boerehiem'

Zoals aangekondigd, wordt 10 oktober het boek ‘Cultureel Erfgoed op it Fryske Boerehiem’ gepresenteerd. De inschrijvingen hiervoor zijn inmiddels vol. Wilt u het boek graag kopen? 

U kunt vanaf 10 oktober a.s. een boek bestellen via onze webshop: Webshop boeken - Boerderijenstichting Fryslân (boerderijenstichtingfryslan.nl)

Donateurs hebben inmiddels een kortingscode ontvangen. Daarmee betaalt de donateur niet voor het boek, maar wel € 6,- verzendkosten. Heeft u geen code ontvangen? Neemt u dan contact op via: info@boerderijenstichtingfryslan.nl.

De webshop is gedurende dit jaar nog geopend, dus tot en met 31 december 2020. Gedurende die periode kunt u dus aanspraak maken op uw gratis boek. Het boek is verder ook voor een ieder online te koop via de webshop. 

Op 7 en 28 november kunnen donateurs het boek afhalen in het Fries Landbouwmuseum, tussen 13.00 en 15.00 uur. U wordt daar ontvangen door enkele van onze bestuursleden. U kunt op dat moment ook een boek kopen bij het FLM, mocht u interesse hebben in meer exemplaren.

Gepubliceerd: vrijdag 9 oktober 2020

Overige nieuwsberichten